Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Ceschi, Andy The Doorbum a Sladkovol v Soulkostele
banner

Ceschi, Andy The Doorbum a Sladkovol v Soulkostele

Šrumec

Sobota, 9. ledna 2016

Ceschi, Andy The Doorbum a Sladkovol v Soulkostele

Nebojíme se mrazu nic, metry dřeva i zásobníky s plynem na otop jsou připravený, a proto můžeme spolu s váma v pátek 15. ledna 2016 čekat, až na pódium Soulkostela ve Vernéřovicích nakráčí Ceschi, Andy The Doorbum a Sladkovol.

Ceschi (New Haven, Connecticut) je chlapík, kterej rozhodně stojí za pozornost, nejen kvůli aktuální desce Broken Bone Ballads, kolem který se budou točit koncerty jeho aktuálního evropskýho tour (vyšla v roce 2015). Na scéně nezávislýho hip hopu a indie popu už totiž pobíhá na dvacet let. Kromě nespornýho talentu – všimněte si, jak suverénně rapuje i zpívá – je to taky organizační činitel. Založil label Fake Four, kde vydává nepřeberný množství nahrávek svejch kolegů a kamarádů.

S kolegama (např. Sage Francisem nebo Astronautalisem) taky často jezdí na turné. Tentokrát přijede s týpkem, kterej si říká Andy The Doorbum (Charlotte, Severní Karolína) a o kterým toho tolik nevíme. Každopádně podle videí na YouTube vypadá na hodně svéráznýho samorosta, vlastně na typickýho obyvatele Soulkostela nebo spíš okolních lesů.

Domovinu – rovinu bude reprezentovat Sladkovol, kde se sešel Pepi (Kontroll, Inau) a JayJay (FoxWolf). LoveRap!

A jako pokaždý při akci v Soulkostele připojujeme praktický info. Kostel bude vytápěnej, v případě mrazu (kterej by neměl nastat) máme připravený speciální topidla. Samozřejmě nic nezkazíte třeba podvlíkačkama a teplejma ponožkama. Horký nápoje zajistíme. Na patro v Soulkostele se nemůže vstupovat v botech, ve kterejch přijdete z venku. Vemte si prosím tlustý ponožky, bačkory nebo lehký tenisky. Polní cesta ke kostelu není osvětlená, pokud nepojedete autem, mohla by se hodit baterka. Na místě bude možný po koncertě přespat ve spacáku. Na vstupné si prosím přibalte 150 korun.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)