Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Charitativní koncert splnil očekávání. Pobavil naplněný Dřevník a pomohl potřebným
banner

Charitativní koncert splnil očekávání. Pobavil naplněný Dřevník a pomohl potřebným

René Herzán

Čtvrtek, 3. prosince 2015

Charitativní koncert splnil očekávání. Pobavil naplněný Dřevník a pomohl potřebným

Tak, jako každý rok, uspořádal David Novotný za podpory města Broumova jeden ze série Adventních koncertů v Broumově. Bohuš Matuš, Marcela Březinová, Kamila Nývltová, Michaela Gemrotová a Nelly Řehořová tentokrát vystoupili s vánočně laděným repertoárem v sále Dřevník, který byl zcela zaplněný. Výtěžek koncertu bude věnován Martinovi Rozumovi z Hejtmánkovic na nákup zdravotních pomůcek a Dětskému domovu v Broumově.

"Předpokládal jsem velkou účast, věřil jsem, že tito populární zpěváci mají lidem co říci. A více než 300 diváků nakonec sledovalo krásné vystoupení. Byl to opravdu vydařený koncert, jsem rád, že se to užili účinkující i návštěvníci a pomohlo se dobré věci. Tyto koncerty pořádám strašně rád. Moc děkuji všem sponzorům, kterých je dlouhá řada a také divákům, kteří přispěli Martinovi a dětem v dětském domově," řekl po koncertě spokojený David Novotný.

"Chci všem poděkovat, že Martinovi drží pěsti. On se snaží a maká na sobě. Je to denní dřina, ale vyplácí se. Doufám, že se jednou splní jeho velký sen, alespoň částečně se navrátit do normálního života," promluvila k divákům Martinova maminka.

Slovo dostal také předseda Hospodářské komory okresu Náchod Radek Jakubský, který společně se starostou Broumova Jaroslavem Bitnarem, hejtmanem Královéhradeckého kraje Lubomírem Francem a místopředsedkyní zdravotního výboru PS Soňou Markovou nad koncertem převzal záštitu: "David tento koncert pořádá už po desáté, takže je to jubilejní ročník. Je pro mne velká čest, že vám mohu popřát, ať si koncert užijete a chci poděkovat místním firmám, že můžeme spolupracovat a trochu pomáhat. Věřím, že ty peníze, které se vyberou, najdou vhodné uplatnění."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)