Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Další ročník festivalu RockMánie Hejtmánkovice
banner

Další ročník festivalu RockMánie Hejtmánkovice

René Herzán

Úterý, 21. července 2015

Další ročník festivalu RockMánie Hejtmánkovice

Poslední červencovou sobotu ožije fotbalové hřiště v Hejtmánkovicích dalším (v pořadí již druhým) ročníkem multižánrového hudebního festivalu, zaměřeného především na různé směry rockové hudby, s názvem RockMánie Hejtmánkovice 2015.

Ve velmi zajímavém hudebním programu se představí slovenská punková legenda s názvem Zóna A, česká punková legenda Malomocnost prázdnoty, krishnacore v podání legendy Kashmir 9:41, metlacorový soubor Proximity, reggae kapela Dub Artillery, rock'n'rolloví Three Wild Guns, crossover-metaloví ostraváci Animals in Town nebo známý kontroverzní písničkář Záviš. Z místních kapel vystoupí School Band Gymnázium Broumov a svůj poslední koncert v aktuální sestavě zde sehraje metalová formace Hellmania.

"Stejně tak jako v minulých letech bude pro návštěvníky připraveno bohaté občerstvení a zázemí v případě deště. Novinkou letošního ročníku je podpora Centra pro rodinu Broumov. Z části vstupného budou dětem do centra zakoupeny nové sportovní potřeby," řekla Jitka Pejchalová, předsedkyně sdružení N.o.r.k.a., z. s., které je pořadatelem letošního ročníku.

Lístky v předprodeji na festival jsou k dispozici na informačních centrech v Broumově, Teplicích nad Metují a Hronově od 1. 7. do 24. 7.. Podrobné informace sledujte na stránkách www.rockmanie.cz a facebookovém profilu akce. "Těšíme se na to, že tento ročník bude zase o něco lepší než ten minulý, a doufáme hlavně v dobré počasí a fajn náladu," dodala Jitka Pejchalová.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)