Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • David Novotný zve na adventní koncerty

David Novotný zve na adventní koncerty

René Herzán

Pátek, 22. listopadu 2019

David Novotný zve na adventní koncerty

Čas Vánoc není jen shánění dárků, pečení cukroví či uklízení, ale také čas rozjímání a pohody. Jednou z možností je návštěva adventních koncertů v Broumově, Polici nad Metují či Hronově, které připravil David Novotný za podpory vedení zmíněných měst a Královéhradeckého kraje.

V pondělí 2. prosince se uskuteční adventní koncert v Konferenčním sále informačního centra v Broumově od 19 hodin, kde vystoupí Standa Hložek, Tomáš Savka a Dáša Zázvůrková. Výtěžek koncertu poputuje do Centra sociálních služeb Naděje v Broumově. Záštitu přijal starosta Broumova Ing. Jaroslav Bitnar, senátor a náměstek hejtmana Královéhradecké kraje brig. gen. Mgr. Martin Červíček, expertka na zdravotnictví Mgr. Soňa Marková a Radek Jakubský předseda Krajské Hospodářské komory Královéhradeckého kraje. Předprodej vstupenek je v Infocentru Broumov.

V úterý 3. prosince od 19 hodin v Kolárově divadle v Polici nad Metují se uskuteční adventní koncert, kde vystoupí Standa Hložek, Marián Vojtko, Nelly Řehořová a Peter Pecha. Záštitu přijal starosta města Police nad Metují Ing. Jiří Beran a již zmínění Martin Červíček, Soňa Marková a Radek Jakubský. Výtěžek putuje do Městského domu s pečovatelskou službou Javor. Předprodej vstupenek v Infocentru v Pellyho domech.

V sobotu 7. prosince se uskuteční adventní koncert v Jiráskově divadle v Hronově od 19 hodin, kde vystoupí Felix Slováček ml., Bohuš Matuš, Ivana Jirešová, Nelly Řehořová a Anna Julie Slováčková. Výtěžek poputuje do Domova odpočinku ve stáří Justynka v Hronově. Záštitu přijal starosta Hronova Petr Koleta a opět Martin Červíček, Soňa Marková a Radek Jakubský. Předprodej vstupenek v Infocentru v Hronově.

 
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)