Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Do posledního místa vyprodaný Konferenční sál Informačního centra Broumovska přivítal jaro ve velkém stylu
banner

Do posledního místa vyprodaný Konferenční sál Informačního centra Broumovska přivítal jaro ve velkém stylu

Monika Mrštinová

Úterý, 29. března 2016

Do posledního místa vyprodaný Konferenční sál Informačního centra Broumovska přivítal jaro ve velkém stylu

Druhý ročník akce a. s. VEBA a města Broumov pod názvem Vítání jara překonal vydařenou loňskou premiéru. Letošní novinkou bylo angažování čistě broumovských účinkujících. V rolích modelek, modelů, choreografky i kompletní živé hudební produkce se představili studenti Gymnázia Broumov. A byla to volba více než skvělá.

Na přehlídkovém mole prezentovala VEBA svoje produkty v celkem čtyřech vstupech – VEBA – vaše pohodlí domova, VEBA na výstavě EXPO 2015, VEBA obléká Afriku a VEBA v Evropě – v živé a nápadité choreografii Báry Hovorkové. Ve foyer sálu mohli návštěvníci navíc zhlédnout i modely ušité z materiálů a. s. VEBA studenty SŠO v Červeném Kostelci, a to v rámci již druhým rokem probíhajícího projektu Africké odívání. Programem provázel moderátor Lukáš Hamerník, rovněž místní rodák, který si některé modely z vebské produkce během programu i sám vyzkoušel.

O hudební vstupy se v režii Evy Kroupové v průběhu celého večera starala sedmičlenná studentská gymnaziální kapela Wajnot?, která při závěrečném koncertu dokázala nadšený sál roztančit.

Výtěžek ze vstupného organizátoři věnovali obyvatelům Domova pro seniory – broumovské mládí tak svým více než dvouhodinovým programem přispělo na alespoň drobnou radost pro broumovské stáří. Šek z rukou personálního ředitele a. s. VEBA Jiřího Myšáka převzala ředitelka Centra sociálních služeb Naděje Broumov Eva Kašparová spolu se starostou města Jaroslavem Bitnarem.

Všem účinkujícím i návštěvníkům letošního ročníku Vítání jara patří poděkování za skvělou atmosféru.

Foto Jan Záliš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)