Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Dobře naladěná skupina Annabase vystoupila v ArtCafé
banner

Dobře naladěná skupina Annabase vystoupila v ArtCafé

Jakub Šleis

Pátek, 27. listopadu 2015

Dobře naladěná skupina Annabase vystoupila v ArtCafé

Středeční večer 26. listopadu přijala pozvání do koncertního sálu Kreslírna bývalého klášterního gymnázia hudební skupina Annabase, která má kořeny v Polici nad Metují. Večer se nesl v duchu příjemné hudby a atmosféry podtržené vtipem kapely. Annabase do ArtCafé přilákala na 70 návštěvníků a naplnila tak sál do posledního místa.

"Jsme moc rádi, že jsme si mohli zahrát v ArtCafé a je skvělé, že je tu tak vstřícné publikum. S kapelou se už moc často pohromadě nevidíme, o to více jsme rádi, že jsme se sešli a zahráli si v krásných prostorách Kreslírny," pronesl při koncertě kytarista Vráťa Simon.

Program ArtCafé pokračuje 10. prosince jazzovým koncertem legendárního kontrabasisty Petra Kořínka, mladé trumpetistky Štěpánky Balcarové a klavíristy Petra Beneše, kteří vystupují pod názvem Trialog III. Sál Kreslírny rovněž navštíví 4. prosince profesorka Illnerová, bývalá předsedkyně Akademie věd ČR, v pořadu ScienceCafé, který se snaží o popularizaci vědy. Tématem přednášky bude Náš vnitřní čas a jak s ním správně žít.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)