Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Druhá srpnová sobota bude již tradičně patřit festivalu Bigboš Křinice
banner

Druhá srpnová sobota bude již tradičně patřit festivalu Bigboš Křinice

Karel Franze

Úterý, 9. srpna 2016

Druhá srpnová sobota bude již tradičně patřit festivalu Bigboš Křinice

Druhá srpnová sobota bude již tradičně patřit festivalu Bigboš Křinice, jehož ročník se už překlenul do druhého desetiletí působnosti. Konkrétně se jedná již o 11. ročník, který se koná 13. srpna od 15 hodin na statku č. p. 6 v Křinicích.

"Mezi hlavní hvězdy letošního ročníku budou patřit kapely I Love You Honey Bunny z Prahy, hrající indie rock po vzoru britských Artic Monkeys a brněnští Ghost of You, kteří míchají psychedelický pop s kořeny v minimalismu a jenž vystupovali mimo jiné na prestižním maďarském festivalu Sziget či v rumunském Banátu," říká hlavní pořadatel Jaroslav Winter.

Další zástupce našeho hlavního města bude skupina Blastersex, pohrávající si s žánrem electro-soul, a až z Ostravy přijede punková Degradace. Samozřejmě nebude chybět zastoupení broumovské hudební scény, mezi kterou bude patřit Eliška Buociková, zpěvačka, která si na Broumovsku prošla různými projekty, a poté co se úspěšně prezentovala v pořadu Superstar, se dala na sólovou dráhu.

Festival by se tradičně neobešel bez skupiny Kluci, která v čele se svým bubeníkem celý festival od začátku organizuje. Kluci opět předvedou energický koncert, který k žánru electro-punk patří. Celý ročník pak zakončí multiinstrumentalista říkající si NVT, který svůj mix beatboxu a DJingu přiveze z nedalekého Hronova.

Kromě zajímavého hudebního programu bude pro návštěvníky přichystán bohatý sortiment občerstvení a přátelská atmosféra, která je pro tento festival typická.

Vstupenky lze zakoupit v Informačním centru za 110 korun. Na místě pak za 160 korun a nebo formou online předprodeje. Akce se koná za každého počasí. Více informací na www.bigbos.cz .

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)