Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Eden zažil další hudební parádu v podání Hudby Praha bandu
banner

Eden zažil další hudební parádu v podání Hudby Praha bandu

René Herzán

Neděle, 19. listopadu 2017

Eden zažil další hudební parádu v podání Hudby Praha bandu

V undergroundovém klubu Eden v Broumově v sobotu vystoupila kapela Hudba Praha band. Zaplněný klub si opět užil další hudební parádu.

"Bylo to skvělý. Hele, ale tady je to opravdu výborný. Já tady v tom kraji mám kořeny. Můj táta se narodil v Hronově a děda v Polici nad Metují. Druhej děda také v Hronově a v Náchodě jsem prožil snad do 15 let každý prázdniny. Mám to tady rád. Když jsme přijeli a začali se scházet lidi, tak jsem si říkal, aha, oni to tu znaj, tak je to určitě bude bavit. Já jsem chyt i ten místní dialekt. Vždycky, když někam přijedu, tak si osvojím takový ty místní koncovky. Koncert jsem si strašně užíval, navíc jsem se tu potkal s kamarádkou z dětství, takže to na mne okamžitě zapůsobilo. A atmosféra v klubu se vyvinula naprosto fantasticky, strašně se nám tu líbilo. Klub má výborný zvuk, skvěle zatlumený pódium, skvělý zvukař, prostě radost," chrlil ze sebe zážitky zpěvák kapely Zdeněk Hnyk. Souhlasila s ním i zpěvačka Lucie Jandová: "Bylo to naprosto skvělý, my jsme si to naprosto užili, věřím, že mluvím za celou kapelu. Klub i diváci naprosto úžasný."

"Byl to takový pěkný večírek k 17. listopadu. Já jsem spokojenej, lidi přišli, koncert výbornej," řekla pořadatel koncertů v Edenu Stanislav Pitaš.

"Bezvadný koncert, jsem rád, že se kapela zase sešla a začala hrát. Už jsem myslel, že je naživo neuslyšíme a je to tady, moc se mi to líbilo," uvedl jeden z návštěvníků koncertu Petr Švec z České Skalice. Jeho slova potvrdila i jeho manželka Lenka: "Koncert byl úžasnej, naprosto úžasnej. Já jsem hlavně potřebovala slyšet Špinavý záda, skvělý to bylo."

Foto Milan Hanč

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)