Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Energie Jany Koubkové strhla návštěvníky ArtCafé
banner

Energie Jany Koubkové strhla návštěvníky ArtCafé

René Herzán

Pátek, 23. května 2014

Energie Jany Koubkové strhla návštěvníky ArtCafé

Středeční večer ArtCafé 14. května patřil jedné z předních osobností českého jazzu zpěvačce Janě Koubkové. V Kreslírně bývalého klášterního gymnázia v Broumově představila svůj nový projekt nazvaný Smrt standardizmu, který se s tradičním pojetím jazzu zcela rozchází.

"Hudba postavená na základu jazzu volně přecházela do různých stylů a dávala dobře vyniknout potenciálu textů, které pojednávají o autorčiných pohledech na život a zajímavě podaných okamžicích z každodenní reality. Neskutečná energie nasazení, osobité a otevřené podání Jany Koubkové bylo podtrženo skvělými výkony bubeníka Jana Červenky a kytaristy Romana Hampachera," popsal večerní atmosféru jeden z pořadatelů Jakub Šleis.

V Kreslírně vznikla skvělá atmosféra. Diváci tak odcházeli s nezapomenutelným zážitkem z nevšedního večera.

Program ArtCafé bude pokračovat 11. června večerem, na kterém vystoupí přední současná polská prozaička Olga Tokarczuk, česko - polská básnířka Renata Putzlacher a český režisér Radovan Lipus. Název akce Šumný pohled z Hvězdy v sobě skrývá obraz, hudbu i slovo v podání těchto osobností.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)