Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Fantazie v Edenu měla jméno Krausberry
banner

Fantazie v Edenu měla jméno Krausberry

René Herzán

Neděle, 19. února 2017

Fantazie v Edenu měla jméno Krausberry

V sobotu v undergroundovém klubu Eden v Broumově vystoupila legendární česká kapela Krausberry. Stanislav Pitaš už v minulosti uspořádal celou řadu vynikajících hudebních produkcí. Koncert Krausberry však zcela jistě patřil k těm nejlepším.

Atmosféru v zaplněném sále naladila předkapela Mini Rambo Band s broumovským kytaristou Jiřím Rambouskem ml.. Krátce před desátou hodinou už nastoupili Krausberry se svým frontmanem a zpěvákem Martinem Krausem a děly se věci. Kapela s jednou přestávkou hrála pro nadšené a tančící publikum až daleko za půlnoc.

"Byl to povedený koncert. Nadšení diváci, skvělý zvuk a spokojená kapela. Martin Kraus mi po koncertě říkal, že lidi byli perfektní, že je to moc bavilo pro ně hrát. Není vyloučeno, že se tu ještě jednou letos objeví," pochvaloval si spokojený Stanislav Pitaš.

"Koncert se nám moc líbil, od Krausberry jsme na to ale už tradičně zvyklí. Tuhle kapelu si pokud možno nenecháme nikdy ujít. Vždy je to záruka kvalitního rocku a texty, ve skvělém podání Martina Krause, jsou jistota super párty. Tentokrát ještě navíc atmosféra klubu Eden s dobrou akustikou a není co řešit. Prostě paráda večer. Velice jsme si také užili předkapelu Mini Rambo Band, která nás skvěle naladila a mile překvapila. Myslím, že jsme je neviděli naposledy. Vždy mě mrzí, když je nízká účast na super akcích v Edenu, ale tentokrát bylo lidí jako máku, a o to byl tento večer vydařenější," neskrýval nadšení Robert Šabata, který ještě stačil na koncertě fotografovat.

A už za čtrnáct dní undergroundový klub Eden čeká další lahůdka. V sobotu 4. března zde vystoupí metalový projekt zpěvačky Vladivojny Vladivojsko.

Foto Robert Šabata

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)