Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Imodium a Portless řekli NE!
banner

Imodium a Portless řekli NE!

René Herzán

Čtvrtek, 1. listopadu 2018

Imodium a Portless řekli NE!

Právě probíhající turné kapel Imodium a Portless dostalo název podle společného singlu No Man, který pro tuto příležitost obě kapely nahrály. K singlu vznikl i výpravný videoklip, který bude pro mnohé kontroverzní.  

Videoklip, se natáčel v karlínských kasárnách a kromě členů obou formací, v něm vystupuje i rapper Henry D, který dlouhodobě hostuje v kapele Portless. Na své si přišli i fanoušci obou kapel, kteří byli k natáčení přizváni s příslibem nevšedního a divokého zážitku.

"Bylo úžasný vidět a cítit, jak všichni vědí, proč tam jsou. O co nám společně jde. Touto písní jsme chtěli dát najevo protest proti stádovitosti a lenosti společnosti v současné době plné konzumu a tlaku korporátů," vysvětluje Tomáš Thom Fröde, frontman kapely Imodium.

Vznik videa byl produkčně velmi náročný o čemž vypovídá i to, že přípravy trvaly bezmála tři měsíce. Režie klipu se ujal bubeník kapely Portless Zbyněk Raušer.

"Natáčení, bylo jedno z nejrozsáhlejších, co naše kapely zažily. V jeden moment bylo na place více jak sto lidí. Komparz, štáb, pyrotechnici a další. Pikantní bylo, že na některé záběry byl pouze jediný pokus, což je vždy velice náročné," dodává Kryštof Michal, zpěvák kapely Portless.

jednou ze zastávek turné obou kapel bude koncert v Broumově! Ten začne v kulturním sále Střelnice v sobotu 3. listopadu v 19:30 hodin.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)