Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Imodium natočí na mezinárodním Rockstocku video
banner

Imodium natočí na mezinárodním Rockstocku video

redakce

Sobota, 25. srpna 2012

Imodium natočí na mezinárodním Rockstocku video

Broumovská rocková skupina Imodium finišuje s oslavami deseti let své existence. Na česko - polském hudebním festivalu Rockstock 2012, který se uskuteční v pátek 31. srpna od 14 hodin na Dětském hřišti v Broumově, natočí ještě v rámci oslav videozáznam svého vystoupení.

Vystoupení Imodia nabídne speciální scénu, na které formace představí nejenom skladby ze svého dosud posledního alba Polarity, ale také písničky ze své bohaté minulosti. Když loni vystupovalo na Rockstocku, akci konané v rámci mikroprojektu Kultura bez hranic, dorazilo bezmála 800 návštěvníků.

"Myslíme si, že oslav už bylo dost, a tohle je příležitost, jak je v maximální možné míře završit. Loni to byla geniální akce, a kde jinde dělat něco speciálního než doma v Broumově," řekl zpěvák a kytarista Thom.

Kytarista Daniel dodal: "Naše kapela nemívá moc možností vytvořit si vlastní pódium. Stejně tak dodnes nemá jediný ucelený záznam živého koncertu. Pevně věříme, že Broumováci dorazí minimálně v tak hojném počtu jako loni. Máme pro ně i šampaňské."

Kromě Imodia na Rockstocku 2012 vystoupí skupiny Arven, Asy-Metri, Monday Fox a Hakband z Polska, Kluci z Marmelády a Benjaming Band. Na čtvrtý ročník akce je vstup tradičně zdarma.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)