Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Imodium pokřtilo Valerii. Také skupina Arven křtila novou desku
banner

Imodium pokřtilo Valerii. Také skupina Arven křtila novou desku

RENÉ HERZÁN

Úterý, 19. listopadu 2013

Imodium pokřtilo Valerii. Také skupina Arven křtila novou desku

Broumovská rocková skupina Imodium v sobotu vystoupila v kulturním domě Střelnice v Broumově a při této příležitosti pokřtila nově vydané CD s názvem Valerie. Broumovský koncert byl součástí Valerie Tour 2013, při kterém broumovská kapela představuje svoji novou desku. Své nové CD na koncertě pokřtila také další broumovská skupina Arven.

"Frontman skupiny je Martin Ducháč, vnuk Pavla Frödeho, který tak měl na podiu vedle syna Tomáše z Imodia, dalšího člena rodiny. Desku Arven tedy křtil Tomáš Fröde a Pavel Fröde, desku Imodia Pavel Fröde, z pozice tatínka a dědečka, který je vždy v hudbě podporoval," uvedla Jitka Exnerová z kulturní složky města Broumov.

Druhým z hostů koncertu, který navštívito téměř 200 rockových fanoušků, byla skupina Kluci z marmelády, po které už vystoupilo samotné Imodium. Po koncertu následovala autogramiáda členů kapel, prodej CD a after párty v předsálí.

Foto Jan Záliš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)