Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Imodium vyrazilo na Bytové turné. Za čtyři dny odehraje čtrnáct vystoupení
banner

Imodium vyrazilo na Bytové turné. Za čtyři dny odehraje čtrnáct vystoupení

Jaroslav Špulák

Pátek, 6. dubna 2018

Imodium vyrazilo na Bytové turné. Za čtyři dny odehraje čtrnáct vystoupení

Broumovské IMODIUM toho během bezmála dvaceti let na scéně už stihlo dost a dost. Má za sebou stovky klubových i festivalových koncertů, pět řadových alb, dvě desky koncertní, dokumentární filmy, mimo jiné i z vystoupení ve věznici Bory, i řadu videoklipů. A stojí také za fenoménem Bytového turné.

Unikátní a na domácí rockové scéně ojedinělý koncept koncertů přímo v domácnostech fanoušků či na místech, která si sami vyberou, aktuálně kapela po dvou letech znovu oživuje. Přestože se v roce 2016 spekulovalo o tom, že její bytové koncerty skončí, od 5. do 8. dubna absolvuje celkem čtrnáct vystoupení.

"Bytové turné je s námi za ta léta tak silně spjato, že jakmile to jen trochu jde, vyrazíme na ně. Každoročně chodí spousta dotazů, jestli se uskuteční. K našemu překvapení byl o letošní ročník největší zájem. Zájemců bylo vice než sedmdesát. Vybrat jsme zvládli čtrnáct, víc za ty čtyři dny opravdu odehrát nelze," říká zpěvák a kytarista Thom k nadcházejícímu Bytovému turné, které je už jedenácté v kariéře čtveřice.

Hrát se bude mimo jiné v bytech a fanoušky vybraných prostorách v Brně, Jihlavě, Českém Brodu, Přistoupimi, Říčanech, Děčíně, České Lípě, Liberci a samozřejmě v Praze, kde kapela bude vždy nocovat. Na každé zastávce Imodium odehraje zhruba dvacetiminutový blok svých písniček v akustickém provedení.

Zdroj www.czechblade.cz

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)