Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Irena Budweiserová vyprodala večer ArtCafé
banner

Irena Budweiserová vyprodala večer ArtCafé

Jakub Šleis

Středa, 8. října 2014

Irena Budweiserová vyprodala večer ArtCafé

Ve středu 22. října přivítalo broumovské ArtCafé významnou osobnost české hudební scény, Irenu Budweiserovou, kterou doprovodil na akustickou kytaru Mirek Linka a na elektrickou kytaru Jaroslav Šindler. Koncert v prostorách Kreslírny broumovského kláštera byl vyprodaný. Bývalá členka kapely Spirituál kvintet bez problémů navázala kontakt s početným obecenstvem, které ocenilo její otevřenost i hudební um.

Irena Budweiserová spolu s kapelou připravila program postavený na základě spirituálů a autorských bluesově laděných písní. Když paní Irena vstoupila do Kreslírny, okamžitě její pohled spočinul na klavíru, který vzápětí otevřela a začala hrát ještě před zvukovou zkouškou coververzi písně od Alicie Keys. Tu poté bezprostředně zahrnula i do programu koncertu.

"Hrálo se nám tady opravdu bezvadně a děkujeme moc posluchačům za jejich otevřenost, zájem a skvělou atmosférou, kterou během koncertu vytvořili. Koncert v Kreslírně jsme si moc užili a rádi se na Broumovsko znovu podíváme," řekl po koncertu kytarista Mirek Linka.

Program ArtCafé pokračuje 5. listopadu poslechovým večerem s Jiřím Černým, který bude vyprávět o Leonardu Cohenovi. V pondělí 10. listopadu vystoupí v broumovském divadle Ondřej Ruml spolu s Matej Benko Quintet.

Foto Jaroslav Winter

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)