Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Italská kapela Waiting for Memories vystoupí v klubu Ambra v Broumově
banner

Italská kapela Waiting for Memories vystoupí v klubu Ambra v Broumově

Petr Osoba

Pondělí, 18. dubna 2011

Italská kapela Waiting for Memories vystoupí v klubu Ambra v Broumově

Italská kapela Waiting for Memories navštíví v rámci svého malého evropského turné klub Ambra v Broumově - Olivětíně. Po nedávné premiéře série klubových koncertů, které se pořadatelé rozhodli uvádět pod názvem miniŠrumec, přichází druhé pokračování. 

V klubu Ambra se představí tři kapely. Datum je tentokrát trochu netradiční, koncert se odehraje ve středu 20. dubna od 20 hodin, právě kvůli vystoupení italských muzikantů. Společnost této kapele budou dělat dvě místní skupiny. B_side z Náchoda, kteří se prezentují řízným post-hardcorem a umějí předvést strhující show. Broumovské dívčí trio Iskejp má zase talent napsat příjemnou poprockovou písničku.

 

Waiting for Memories založili tři kluci ve městě Brianza v roce 2006. V roce 2009 nahráli bezejmenné album, které považují za svůj oficiální debut. Hlavně se ovšem snaží koncertovat – a to kdekoliv po Evropě. Podle dostupných informací jim to na koncertech opravdu hraje! Jejich rock inspirovaný třeba kapelami Foo Fighters nebo Thursday nenechá nikoho chladným. Více informací o kapele je k nalezení na jejich stránkách.  

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)