Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Jared Paul, Tim Remis a další míří do Soulkostela
banner

Jared Paul, Tim Remis a další míří do Soulkostela

Šrumec

Čtvrtek, 23. června 2016

Jared Paul, Tim Remis a další míří do Soulkostela

Přichází léto, tábor kolem Soulkostela zaplní děti, takže v pátek 24. června 2016 máme poslední příležitost se v lesním areálu vyřádit. V promotérský spolupráci s Brohem se nám nakonec lineup nafouknul na pět položek. Přijedou Jared Paul, Tim Remis, Kazuke, Mermomoc a Kolona. Country & hip hop večer.

Jared Paul je americkej rapper, kterej se poprvé vydává na cestu do střední Evropy. K rapu a hip hopu se dostal od spoken word, hrál dokonce v punkový kapele, takže je jasný, že tady nepůjde ani tak o formu, ale hlavně o obsah. A poselství je jasný – současnej kapitalismus není ideálním společenským uspořádáním. Taky to vypadá, že s Jaredem se bude dobře povídat o jídle.

V punkový kapele, dokonce hned v několika (mj. Auxes, Sweet Cobra), hrál i Tim Remis. Toho si určitě pamatujete z koncertu před třema rokama v Jetřichově. Bylo to skvělý – chlapík s bendžem v obrovskejch prackách zpívá neuvěřitelný písničky. Nejdřív uvnitř během "klasickýho" setu, po pár pivech potom i venku před hasičskou boudou. Jaký to bude tentokrát?

Širší představení si zaslouží další nováček na Broumovsku, Kolona. Za projektem stojí Mazi, jinak taky krom jinýho bubeník hc kapely Gattaca. Nečekejte nic jinýho než poctivej rap. Kolona nebude na pódiu sám, objevit by se měl taky beatboxer Johnybeat a zpěvačka Eia. Náš agent na sobotního koncertě v Plzni psal: "Kolona je za poslední dobu nejlepší česká věc!" Tomu samozřejmě rádi věříme.

Na závěr si můžeme představit – i když jen formálně, protože je samozřejmě všichni znáte – skoro domácí Mermomoc a Kazuke. Přes Broheho jsou personálně propletený. V Mermomoci doprovází Brohe raperra Archeho. Je to jiný, než 99 % hiphopu, co jste kdy slyšeli, ale proto je to tak silný. Kazuke tvoří Brohe společně s Kazanem a na akustické nástroje hrají písně plné lásky.

Soulkostel stojí pořád na svým místě u Vernéřovický studánky. Podle předpovědi počasí bude krásnej letní den. Jako vždy je na místě možný přespat. Vstupné bude 150 korun. Těšíme se na vaší návštěvu!

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)