Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Jindřichův Hradec, Broumov, Praha. Tři koncerty Marka Steinera při jeho Czech Mini-Tour December 2018
banner

Jindřichův Hradec, Broumov, Praha. Tři koncerty Marka Steinera při jeho Czech Mini-Tour December 2018

René Herzán

Středa, 21. listopadu 2018

Jindřichův Hradec, Broumov, Praha. Tři koncerty Marka Steinera při jeho Czech Mini-Tour December 2018

Čtvrtek 6. prosince Jindřichův Hradec, pátek 7. prosince undergroundový klub Eden v Broumově a 8. prosince Praha. To jsou tři zastavení amerického muzikanta Marka Steinera při jeho české minitour.

Mark Steiner není na Broumovsku neznámý. V Centru Walzel v Meziměstí už Mark vystoupil 19. února 2016 se svým hudebním projektem a formací Mark Steiner & His Problems, kde ho doprovodili argentinský kytarista žijící ve Švýcarsku Henry Hugo a český houslista Pavel Cingl. Nyní Mark přijíždí do Broumova s novým projektem.

Sorrow & The Sea je zbrusu nový vedlejší projekt Marka Steinera, amerického hudebníka žijícího převážně v norském Oslu. Od koncertování a nahrávání se svou skupinou Mark Steiner & His Problems si odskočil k duetu s Monikou Røise, půvabnou zpěvačkou a kytaristkou dívčí skupiny The Violets. Nahrávání singlu Rooftops se oběma tak zalíbilo, že se rozhodli v tomto projektu pokračovat a vydat se také na koncertní pódia. K tomu přizvali houslistu Pavla Cingla, který se Steinerem spolupracoval už na jeho minulém albu Saudade. Vrcholem letošní koncertní sezóny Sorrow & The Sea bude společný koncert s Johnem Parishem (P.J.Harvey) v prosinci v norském Oslu.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)