Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Jiří Rambousek v elitní společnosti. Hlasujte!

Jiří Rambousek v elitní společnosti. Hlasujte!

René Herzán

Pondělí, 7. prosince 2020

Jiří Rambousek v elitní společnosti. Hlasujte!

Porota prestižního amerického magazínu Guitar World vybrala finalisty celosvětové soutěže Guitarist Of The Year Award. Zpráva o nominaci do pětičlenného finále včera dorazila i do Broumova. Jirka Rambousek, Broumovák a student Konzervatoře Jaroslava Ježka se s dalšími čtyřmi nominanty utká o celkové vítězství. Vítěze pro rok 2020 vybere odborná porota v čele s megastar světové kytary Johnem Petruccim s přihlédnutím k hlasování fanoušků na internetu.

Pro Naše Broumovsko k tomu Jirka říká: "Je mi velkou ctí a radostí být po boku dalších čtyř skvělých hráčů finalistou této mezinárodní soutěže! Budu moc rád, když pro mě budete hlasovat. Mnohem důležitější než hlasy je pro mě ale podpora, kterou mi vyjadřují kamarádi, fanoušci i respektovaní muzikanti. Kvůli nim (Vám) hudbu dělám! Děkuji Vám!"

HLASUJTE ZDE!

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)