Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Když máte rádi jazzovou klasiku
banner

Když máte rádi jazzovou klasiku

Michaela Plchová, foto archiv ArtCafé

Úterý, 18. ledna 2022

Když máte rádi jazzovou klasiku

Dva mladí hudebníci – Betty Panzo a Adam Doucha – vystoupí ve středu 19. ledna v 19 hodin v Kreslírně kláštera Broumov v rámci hudebního cyklu ArtCafé.

Pokud máte rádi skladby od Norah Jones, Hany Hegerové, Billie Holiday a další klasiky nejen jazzového a bluesového žánru, nenechte si ujít středeční koncert. Adam Doucha je studentem předních českých jazzových kytaristů Davida Dorůžky a Libora Šmoldase, kteří také čas od času vystupují se svými kolegy v klášteře Broumov. Vzdělával se mimo jiné též na masterclass světově proslulého kytaristy Mikea Morena. Na jeho hře na kytaru je znát, že svému hudebnímu vzdělání věnoval velkou péči. Skládá také svoji autorskou hudbu.

Zpěvačku Betty Panzo jste možná mohli zaznamenat na počátku její hudební kariéry v roce 2017 v televizní soutěži Superstar. Již tehdy byl slyšet její obrovský hlasový potenciál a od té doby ušla velký kus cesty. Účastnila se gospelového workshopu pod taktovkou švédského skladatele a dirigenta Joakima Arenia. V současnosti vystupuje jako zpěvačka bluesové kapely Betty Panzo &The Switchers.

Ceny vstupenek jsou 190 korun a 150 pro členy klubu ArtCafé. Předprodej v síti smsticket.cz nebo na pokladně kláštera Broumov. Rezervace na vaclav.matejicek@broumovsko.cz

Koncert se koná podle aktuálních nařízení vlády.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)