Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Koncert českého Elvise v klášterní zahradě. Spokojenost na pódiu i pod ním
banner

Koncert českého Elvise v klášterní zahradě. Spokojenost na pódiu i pod ním

René Herzán

Středa, 10. července 2013

Koncert českého Elvise v klášterní zahradě. Spokojenost na pódiu i pod ním

V rámci každoročního Open Air koncertu v klášterní zahradě v Broumově v pátek vystoupil Elvis Presley Revival Band. Po koncertě byl spokojený český Elvis, zpěvák Vladimír Lichnovský i posluchači koncertu.

"Koncert u vás v Broumově byl velice příjemný. Zvláště prostředí klášterní zahrady mělo nádhernou atmosféru, a přestože nebylo "narváno", všichni přítomní si to velice hezky užívali. Rád bych i touto cestou poděkoval pořadatelům z Agentury pro rozvoj Broumovska, kteří nám připravili skvělé zvukové zajištění produkce a také příjemné zázemí," pochvaloval si koncert Vladimír Lichnovský.

Spokojeni byli i diváci. "Tento nepřekonatelný a podbízivý hlas už možná oslovuje jen vyšší věkové skupiny. Ale ten, kdo má rytmus v těle a umí se pohybovat v rytmu jive a rock and rollu, byl jistě nadmíru spokojen. Hezké prostředí, vlahý podvečer, pěkný prožitek," komentoval koncert jeden z návštěvníků Václav Herzán, který přivedl i svého vnuka a i jemu se vystoupení prý líbilo.

Vladimír Lichnovský je jeden z nejlepších evropských imitátorů Elvise Presleyho. Jako jeden z mála se může pochlubit titulem "druhý nejlepší Elvis Evropy 2004", který získal na největší evropské soutěži (Europe´s No 1 Elvis Contest) v anglickém Blackpoolu, a také spoustou ocenění u nás i ve světě. Od roku 1998, kdy zahájil svou kariéru, má za sebou již stovky vystoupení nejen v České republice (od malých klubů, divadel, kulturních domů až po prestižní pražskou Lucernu nebo ČEZ arénu), ale také v zahraničí (Německo, Rakousko, Polsko, Slovensko, Chorvatsko, Velká Británie, USA).

Foto Jan Záliš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)