Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Koncert Lenky Dusilové pomůže pětiletému Kryštofovi z Dobrošova
banner

Koncert Lenky Dusilové pomůže pětiletému Kryštofovi z Dobrošova

Kateřina Ostradecká

Pátek, 2. září 2016

Koncert Lenky Dusilové pomůže pětiletému Kryštofovi z Dobrošova

Vernéřovický Soulkostel bude v pátek 23. září místem, kde se uskuteční již druhý benefiční koncert - tentokrát pro pětiletého Kryštofa Říhu z Dobrošova. Hlavním hostem bude zpěvačka Lenka Dusilová. Výtěžek ze vstupného bude věnován rodině nemocného chlapce.

Benefiční koncert pořádá spolek FAREBNÍ HAVRANI pro Kryštofa Říhu, který před třemi lety utrpěl vážné poranění mozku. Jedním z následků nehody jsou potíže s chůzí. Výtěžek z koncertu rodina použije na koupi speciálního vozíku. Kryštof chodí do školky, kde mu pomáhá jeho osobní asistent. Vozík by pomohl nejen Kryštofovi, ale i rodině a školce. Díky němu by se mohl účastnit veškerých mimoškolkových výletů a dalších aktivit bez větších problémů.

Na koncertě vystoupí známá česká zpěvačka Lenka Dusilová, spolu s libereckou kapelou Loop Station a broumovskou kapelou Kluci. Předprodej vstupenek za 190 korun probíhá v Náchodě na Kamenici v Mlsné Farmářce a v broumovském infocentru. Na místě bude vstupné 250 korun.

"Jsme moc rádi, že Lenka Dusilová přijala naše pozvání vystoupit na koncertě a podpořit dobrou věc. Přípravy koncertu jsou nyní v plném proudu. Kdokoliv, kdo by chtěl spolu s námi finančně pomoci rodině nemocného Kryštofa, nebo podpořit naši činnost, a to jakýmkoliv obnosem, najde kontaktní informace na facebookovém profilu události nebo našeho spolku," sdělila jedna z pořadatelek, Beata Horenová z Broumova.

Spolek FAREBNÍ HAVRANI založily Zuzana Rainová, Beata Horenová a Jaroslava Maršálková vloni v létě v Broumově. Pořádáním kulturních akcí chce spolek podpořit sociálně slabé rodiny s vážně nemocnými dětmi a zároveň objevovat a oživovat architektonicky vzácné a netradiční prostory náchodského regionu, jakým je právě kostel u vernéřovické studánky. Více informací je možné najít na facebookovém profilu spolku.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)