Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Koncert rockového klávesisty Romana Dragouna
banner

Koncert rockového klávesisty Romana Dragouna

René Herzán

Pondělí, 4. října 2010

Koncert rockového klávesisty Romana Dragouna

Roman Dragoun, bývalý člen legendárních skupin Progres2, Futurum a Stromboli, přijel v sobotu 2. října zahrát svým fanouškům do Hostince u Pitašů v Šonově u Broumova. Na úvod promluvil organizátor koncertu Stanislav Pitaš. Připomněl, že se jedná o poslední letošní akci a poděkoval divákům za účast.

Pak už za své klávesové nástroje, které mu nahradily celou kapelu, usedl 54letý Roman Dragoun. Nadšeným divákům nabídl průřez hudby z celé své kariéry. Projevil se zároveň jako citlivý člověk, když zavzpomínal na svého otce, jehož některé básně zhudebnil. Neodpustil si ani kritický bonmot na adresu KSČM, jejímž je celoživotním odpůrcem.

Koncert trval 3 hodiny. Roman Dragoun se několikrát vrátil na pódium a přidával další a další skladby. Diváci se mimo jiné dočkali skladeb Kronikář, Zdroj i kultovní písně Progres2 Muž, který se podobá odvrácené straně Měsíce. Sám Dragoun na závěr prohlásil: "Tento sál dýchá pozitivní energií, vždy se sem budu rád vracet."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)