Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Koncertem Jana Buriana zahájil klub přátel umění ArtCafé novou již třetí sezonu
banner

Koncertem Jana Buriana zahájil klub přátel umění ArtCafé novou již třetí sezonu

RENÉ HERZÁN

Pátek, 10. ledna 2014

Koncertem Jana Buriana zahájil klub přátel umění ArtCafé novou již třetí sezonu

Ve středu zahájil klub přátel umění, broumovské ArtCafé, novou, již třetí sezonu. Prvním letošním hostem byl v Kreslírně bývalého klášterního gymnázia Jan Burian s pořadem Ekologie duše.

"Čtyřicet návštěvníků klubu si v téměř dvouhodinovém pásmu poslechlo poutavá vyprávění, citace z knih příběhů či básní a nové i starší písně. Písničkář, spisovatel, moderátor a světoběžník si publikum získal svým osobitým a upřímným projevem. Po přestávce Jan Burian otevřeně odpovídal na dotazy z publika. Celým večerem se nesla příjemná přátelská atmosféra a posluchači, jak sami říkali, si z večera odnášeli kromě kulturního a společenského zážitku i mnoho námětů k přemýšlení," komentoval koncert jeden z pořadatelů večera Kamil Hušek.

Příznivci ArtCafé a pravidelných večerů v Kreslírně bývalého klášterního gymnázia se mohou těšit na další pořady. Nejbližším je 29. ledna jazzový večer rakouské saxofonistky Violy Falb, která přijede do Broumova s Quintetem Jakuba Doležala.

Vstupenky si můžete rezervovat e-mailem na adrese kamil.husek@broumovsko.cz (tel.: 734 570 141) nebo v klášterní kavárně Café Dientzenhofer.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)