Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Kostel sv. Barbory přivítá další koncert festivalu Za poklady Broumovska
banner

Kostel sv. Barbory přivítá další koncert festivalu Za poklady Broumovska

Dagmar MAchotová

Čtvrtek, 15. srpna 2019

Kostel sv. Barbory přivítá další koncert festivalu Za poklady Broumovska

Koncertní mistr České filharmonie Jiří Vodička a stálice na českém hudebním nebi klavírista Martin Kasík, jsou pro posluchače zárukou té nejkvalitnější intepretace. Program je průřezem houslového repertoáru a prezentuje nejznámější a náročná díla komorní houslové literatury doplněné o Novákovy Vzpomínky pro klavír. Osmý koncert festivalu Za poklady Broumovska se uskuteční v sobotu 17. srpna od 18 hodin v kostele sv. Barbory v Otovicích.

Program:

L. v. Beethoven: Sonáta A dur op. 47 "Kreutzersonate"
V. Novák: Vzpomínky op. 6
J. S. Bach: Partita pro sólové housle
C. Saint-Saëns: Introdukce a Rondo capriccioso op. 28
C. Sarasate: Carmen - fantasie op. 25

Nad 14. ročníkem festivalu převzali záštitu: Ministerstvo kultury ČR, kardinál Dominik Duka OP a víceletou záštitu převzal Královéhradecký kraj. Hlavními partnery festivalu jsou Ministerstvo kultury ČR, Královéhradecký kraj, město Broumov a společnost MND. Významnými partnery jsou Hobra-Školník, Státní fond kultury ČR, Dobrovolný svazek obcí Broumovsko, Raiffeisen Leasing, Kasper KOVO, Wikov a Z-Trade. Partnery festivalu jsou Královéhradecká diecéze a místní farnosti, Benediktinské opatství sv. Václava v Broumově, Agentura pro rozvoj Broumovska, Region Broumovsko, Rakouské kulturní fórum, Polské velvyslanectví v Praze, P-Transport, Petrof, Penzion Jízdárna Hejtmánkovice a místní živnostníci a podnikatelé, kteří přebírají patronát nad koncerty ve svých obcích.

Mediálními partnery 14. ročníku festivalu jsou Harmonie, Opera+, Klasikaplus.cz, Radio Classic, Český rozhlas Hradec Králové, PROPAMÁTKY, Týdeník Rozhlas, scéna.cz a Naše Broumovsko. Aktuáln

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)