Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Krausberry se vrátili po roce do Edenu a opět to byla veliká paráda
banner

Krausberry se vrátili po roce do Edenu a opět to byla veliká paráda

René Herzán a Markéta Hanušová

Neděle, 11. února 2018

Krausberry se vrátili po roce do Edenu a opět to byla veliká paráda

Téměř přesně po roce tak, jak tenkrát slíbili, se do undergroundového klubu Eden v Broumově vrátila kapela Krausberry. Nadšení byli opět muzikanti i publikum.

Skvělá muzika, charakteristický hlas a gesta Martina Krause, kotel skvěle se bavících lidí. V Edenu i na Broumovsku kapela Krausberry nehrála poprvé, klub se jim moc líbí, je to prý takové domácké prostředí. Martin Kraus si samozřejmě pamatuje, jak si v Šonově zahráli s Jirkou Rambouskem, dokonce ho poznal i v publiku. Z Broumova neznají jen Eden, ale před koncertem zašli i do Alky na pivo a večeři. Kytarista Mário Císař se zná velmi dobře s Petrem Staňkem, a dokonce se zajímá o broumovskou skupinu kostelů. Bubeník Štěpán Smetáček zase vzpomínal, že kdysi byl v místních skalách.

Přítomná byl i zmiňovaný Petr Staněk: "Přestože jsem tento druh "zábavové" muziky vstřebal již dávno a dnes poslouchám a chodím na trochu jiné kapely, byla to výborná akce! Skvělá atmosféra - hodně lidí, výtečný zvuk a hlavně nasazení kapely, na kterou jsem se byl podívat hlavně proto, že v ní hraje můj kamarád. Co se týká daného prostoru (klub Eden), nefunguje v širokém okolí nic podobného, co by se mu vyrovnalo." Což potvrdili i členové kapely.

Foto Romana Pokorová

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)