Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Májový promenádní koncert v broumovské Alejce
banner

Májový promenádní koncert v broumovské Alejce

René Herzán

Středa, 11. května 2011

Májový promenádní koncert v broumovské Alejce

Dechová hudba Broumovanka hrála v neděli 8. května v parku Alejka na odpoledním promenádním koncertu v Broumově, který se pořádal v rámci projektu Broumov – Město stromů 2010 – 2011.

Podle pořadatelů, kterými byly Město Broumov, Klub seniorů a Český svaz žen Broumov, přišlo díky slunečnému jarnímu počasí přes 200 lidí a to nejen seniorů. U stánku svazu žen bylo možné zakoupit dobroty z vlastní dílny jeho členek.

"Prostřednictvím takovýchto akcí se snažíme přilákat širokou veřejnost k návštěvám broumovských parků a prostranství veřejné zeleně, které prošly v nedávné době rekonstrukcí a mohou nabídnout občanům příjemné chvíle v jejich klidném prostředí. A protože je tento záměr i podstatou projektu Broumov – Město stromů 2010 – 2011, je i tato akce jeho součástí," řekla koordinátorka projektu Broumov - Město stromů Jana Durdincová. Jako zpestření programu si mohli návštěvníci prohlédnout fotografie z akcí v rámci tohoto projektu již uskutečněných.

"S obnovou parku Alejka, kterou se podařilo realizovat díky podpoře nadace PROMĚNY a Města Broumov, bychom rovněž rádi obnovili historickou tradici pořádání těchto koncertů z období začátku 20. století. Letošní první novodobý ročník se vydařil, a tak doufejme, že se nám tento záměr podaří a uvidíme se opět v hojném počtu v příští sezóně," dodala.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)