Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Martin Lanži před koncertem zveřejnil částku vybranou na dobrovolném vstupném festivalu Za poklady Broumovska
banner

Martin Lanži před koncertem zveřejnil částku vybranou na dobrovolném vstupném festivalu Za poklady Broumovska

René Herzán

Pondělí, 17. prosince 2012

Martin Lanži před koncertem zveřejnil částku vybranou na dobrovolném vstupném festivalu Za poklady Broumovska

Kněz broumovské farnosti Martin Lanži v neděli před Adventním koncertem v klášterním kostele sv. Vojtěcha v Broumově zveřejnil částku vybranou na dobrovolném vstupném v rámci hudebního festivalu Za poklady Broumovska. 107 tisíc korun Římskokatolická farnost - děkanství Broumov použije jako část spoluúčasti do projektu Pro život kostelů Broumovska, který má být podpořen z Norských fondů.

Jan Školník z pořádající Agentury pro rozvoj Broumovska a Martin Lanži svým slovem koncert uvedli, navodili vánoční atmosféru a připomněli význam adventu jako času naděje. Martin Lanži potom slavnostně zahájil koncert zapálením třetí svíce na adventním věnci.

V první části večera se posluchačům představil žesťový kvintet Q Bras pod vedením Štěpána Přibyla. Druhá část koncertu patřila Smyčcovému komornímu orchestru žáků Základní umělecké školy v Červeném Kostelci pod vedením pana Jiřího Kábrta.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)