Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Miloš Meier míří se svou bubenickou show na rodnou hroudu
banner

Miloš Meier míří se svou bubenickou show na rodnou hroudu

REDAKCE NÁCHODSKÝ SWING

Úterý, 7. listopadu 2017

Miloš Meier míří se svou bubenickou show na rodnou hroudu

Ve čtvrtek 9. listopadu zahraje v Jiráskově divadle v Hronově jeden z nejlepších českých bubeníků.

Hronovský rodák Miloš Meier se ve čtvrtek 9. listopadu vrátí domů, aby v Jiráskově divadle zahrál svým příznivcům. V programu bubenické show Drumming Syndrome, se kterou vystupoval na největších bubenických festivalech v Evropě, zahraje spoustu bubenických sól, skladby kapel, ve kterých působí a také skladby speciálně složené pro tento projekt.

Milošovo extrémní energické bubnování a vysoká hráčská technická dovednost dělají z vystoupení jedinečný a originální zážitek. Kromě hraní návštěvníky čeká i vyprávění o zkušenostech na domácí i zahraniční scéně, o vybavení, které používá a v případě zájmu proběhne i diskuze. Připraven bude i Drumming Syndrome stánek, kde bude možné získat jeho plakát nebo zakoupit jeho signature paličky a další zboží.

Zdroj www.nachodskyswing.cz

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)