Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Milovníci Šlágru TV vyprodali sál Kulturního domu Střelnice
banner

Milovníci Šlágru TV vyprodali sál Kulturního domu Střelnice

JITKA EXNEROVÁ, INFOCENTRUM BROUMOV

Čtvrtek, 14. dubna 2016

Milovníci Šlágru TV vyprodali sál Kulturního domu Střelnice

Milovníci televizní stanice Šlágr TV zcela zaplnili sál Kulturního domu Střelnice. Do Broumova přijeli jedni z nejoblíbenějších interpretů, Duo Jamaha.

Otec Alfonz a syn Marián Kotvanovi společně vystupují již 11 let. Jejich repertoár je tvořen převážně československou lidovou muzikou. Příznivci z Broumova, ale i z přilehlých vesnic se sjeli do kulturního domu, aby si zazpívali a zatančili. Zazněly hity jako Na párty jadranskej, Ruku hore dám, Narozeniny, Čary máry fuk a mnohé další.

Po dlouhých ovacích dala kapela dala tři přídavky a poté následovala autogramiáda, focení a prodej upomínkových předmětů. K zakoupení byly hrnečky, polštářky, plakáty, kalendáře, oplatky, vše s potiskem interpretů Duo Jamaha.

Příští měsíc vás zveme na venkovní májový koncert do parku Alejka, v neděli 8. května 2016 ve 14 hodin vystoupí Broumovanka, těšíme se na Vás.

Foto Jan Záliš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)