Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Miroslav Paleček v Zahradě*
banner

Miroslav Paleček v Zahradě*

René Herzán

Pátek, 13. srpna 2010

Miroslav Paleček v Zahradě*

Tradiční koncert písničkáře pod staletým dubem se konal ve čtvrtek 12. srpna 2010 v klášterní Zahradě v Broumově. Tentokráte pod nádherný dub zavítal písničkář Miroslav Paleček. Posluchači měli možnost vyslechnout ve skvělém podání většinu slavných písniček tohoto umělce, ale zazněly také krásné Ježkovy písničky a v neposlední řadě i repertoár, který Miroslav Paleček hraje ve známém duu Paleček – Janík. Koncert probíhal v příjemné atmosféře a písničky byly umocňovány jedinečnou večerní atmosférou klášterní zahrady. Kdo přišel, jistě nelitoval, a kdo ne, bude mít možnost navštívit písničkářský koncert opět za rok, nebo navštívit jinou kulturní akci, kterých je v klášterní zahradě přes léto veliká nabídka.

Koncert pořádala Agentura pro rozvoj Broumovska
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)