Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Na Rockstocku 2011 broumovská kapela Imodium pokřtí klip Polarity
banner

Na Rockstocku 2011 broumovská kapela Imodium pokřtí klip Polarity

René Herzán

Pátek, 2. září 2011

Na Rockstocku 2011 broumovská kapela Imodium pokřtí klip Polarity

Broumovská rocková skupina Imodium pokřtí v sobotu 10. září na hudebním festivalu českých a polských kapel Rockstock 2011 svůj klip písně Polarity.

O natáčení klipu, který je nezaměnitelným způsobem spjatý s městem Broumov jsme již informovali. Koncert Imodia na Rockstocku bude spojen s projekcí klipu. Kmotrem klipu bude krom jiných i starosta města Broumov Milan Kotrnec. Jako host v rámci koncertu Imodia bude i frontman skupiny Heebie Jeebies Tomáš "Bréba" Peterka na klavír. "Pro Broumov se snažíme udělat vždycky něco navíc. Město nám ve spoustě věcech strašně pomáhá, takže nás napadlo udělat koncert na festivalu Rockstock trochu jinak, než všude jinde," řekl k nápadu křtu kytarista a zpěvák skupiny Thom.

Festival Rockstock 2011 pořádá Město Broumov v rámci projektu Tak jako Pat a Mat. Na Dětském hřišti v Broumově se kromě Imodia vystřídají skupiny Free - Bree, Mud froum heaven, Iskejp a Kluci z marmelády. Vystoupí tu i polské kapely K.M.D. a Ener - za. Program začíná ve 14 hodin.

Pro skupinu Imodium to bude pravdvěpodobně poslední letošní šance zahrát si před domácími broumovskými fanoušky. Už dnes se ale Imodium představí ve vyprodané pražské Incheba Aréně jako předskokani kanadských Simple Plan, což bude podle jejich slov pro kluky jistě obrovský zážitek. Imodium uzavírá úspěšnou festivalovou sezónu a vstupuje do podzimní a zimní části turné. Tu zpestří proslulé a již osmé Bytové turné. To proběhne v době od 28. do 30. října. Během tří dnů navštíví skupina některé z fanoušků, kteří do konce měsíce září projeví zájem o to, aby u nich doma kapela vystoupila.

Kytarista Dan k turé řekl: "Koncerty v bytech fanoušků jsou jiný, je to mnohem bližší setkání, než běžný koncert. Letos to ale lidé nebudou mít úplně zadarmo. Musejí nám poslat zdravici, nebo pozvánku ve formě videa, jsme zvědaví co přijde."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)