Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Na vánoční koncert gymnázia přiletí i UFO
banner

Na vánoční koncert gymnázia přiletí i UFO

EVA KROUPOVÁ, STUDENTI GYMNÁZIA BROUMOV

Úterý, 29. listopadu 2016

Na vánoční koncert gymnázia přiletí i UFO

Na již tradiční vánoční koncert studentů Gymnázia v Broumově dorazí výjimečný host z Prahy, který zde zahraje na hang drum.

Jiří Šámal patří mezi několik málo Čechů, kteří ovládají hru na tento melodický kovový buben původem ze Švýcarska. Jedná se o poměrně mladý hudební nástroj, poprvé veřejně zazněl ve Frankfurtu roku 2001. Od té doby si však ve světě získává stále větší množství příznivců, nejen pro svůj kosmický vzhled, ale zejména díky osobitému mystickému zvuku.

Na školní chodbě gymnázia si dále budete moci poslechnout a společně zazpívat úpravy českých koled, irských písní, zazní hity ze současné populární hudby, vystoupí studentská kapela Wajnot?. To vše doplní živý betlém a atmosféra plná světel, svíček, luceren.

Zveme Vás tedy na tuto mimořádnou hudební událost, která proběhne ve čtvrtek 8. prosince od 17 hodin v budově Gymnázia Broumov.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)