Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Nejen skalní fanoušci PSO, zbystřete!
banner

Nejen skalní fanoušci PSO, zbystřete!

ZA PSO PETRA ŠOTOLOVÁ, PIKOLISTKA

Pátek, 28. července 2017

Nejen skalní fanoušci PSO, zbystřete!

Víme, že se cítíte natěšeně a očekáváte tipy a nápady na aktivity během teplých letních večerů. A ano, i my máme jedno eso v rukávu. Jen pro začátek musíme slavnostně prohlásit, že se celé PSO vrátilo ve zcela neporušeném stavu z koncertního zájezdu v Dánsku, a jak se sluší a patří, děkujeme tímto Královéhradeckému kraji za finanční podporu této na zážitky bohaté cesty!

Jsme rádi, že jste vzali do ruky tyto "noviny" a víme, že na chození kolem horké kaše není čas ani prostor. Tedy. Začátek další koncertní sezóny Police Symphony Orchestra se kvapem blíží a organizace dalšího benefičního večera s názvem Když i skály naslouchají... je na spadnutí! 8. září se ponese ve znamení skalní atmosféry Havraního města na úpatí Adršpachu. Náladu večera podtrhne samotný kouzelný prostor, koncertně naladěné PSO, Kühnův smíšený sbor a další hosté. A to hlavní – chceme Vám totiž říci, co máme na srdci. Tak přijďte, zaposlouchejte se a zastavte se ve shonu každodenního života. Začínáme přesně v 19 hodin.

Vezměte rodinu a piknikový koš, přibalte si deky nebo židličky, a udělejte si příjemné skalní odpoledne v Dolním Adršpachu. V případě, že hledáte, co neznáte, tak vězte, že Seznam.cz bude Váš kamarád. Zcela správně totiž udává polohu louky Havraního města, kde se budou dít velké věci pro dobro věci. Výtěžek z celé akce umožní Nadačnímu fondu Hospital Broumov koupi rehabilitačního přístroje motodlaha, který pacienta procvičí a zrehabilituje přímo na lůžku, a rychleji mu umožní návrat do každodenního pohybu. Budete-li pozorně sledovat web nebo Facebook, dostane se Vám i ilustrované mapy s návodem Kudykam, kde parkovat, kde se občerstvit a kde se vyvenčit. Zajištěna pro Vás bude i doprava z akce, takže neváhejte a naplánujte si krásný skalní den!

Sice na závěr, ale s potleskem v dlaních, děkujeme všem sponzorům plánovaného skalního večera, jimiž jsou město Police nad Metují a město Broumov, HOBRA - Školník s.r.o., Milan Schirlo za spol. MycoMedica, Kasper Kovo s.r.o., DSO Policko, Ferona, a.s., Continental Automotive Czech Republic s.r.o., Nadační fond VEBA, Skycopter, Z-Trade s.r.o., DonPeppe FrostFood a.s., CDS s.r.o. Náchod, Železářství Soukup, pan Karel Kantor a rodina Kulichových. Mediálními partnery jsou ČRo Hradec Králové, Východočeská televize a Naše Broumovsko.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)