Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Nela Řehořová z Police nad Metují vyhrála internetové hlasování pěvecké soutěže Česko zpívá
banner

Nela Řehořová z Police nad Metují vyhrála internetové hlasování pěvecké soutěže Česko zpívá

René Herzán

Úterý, 15. dubna 2014

Nela Řehořová z Police nad Metují vyhrála internetové hlasování pěvecké soutěže Česko zpívá

Česko zpívá v Trutnově je moderně pojatá pěvecká soutěž pro začínající zpěváky. Zabodovala zde Nela Řehořová z Police nad Metují. Její píseň Černá vrána nadchla diváky v internetovém hlasování a získala první cenu.

"Nela je opravdu dobrá zpěvačka a má dobře našlápnuto na hudební kariéru," chválila Nelu patronka soutěže Kamila Nývltová. Nela Řehořová si už zahrála ve filmu Babovřesky 2 a Zdeněk Troška s ní počítá i do dalšího připravovaného dílu Babovřesky 3. "Nele jsem gratuloval. Je to pro mě velká čest. Je nejen dobrá herečka, ale i výborná zpěvačka. Držel jsem ji palce a myslím si, že o ní ještě uslyšíme. Nafotila třeba už se svou sestrou kalendář, kde na mě kouká mladá a krásná kočka," chválil Nelu Zdeněk Troška.

Nela má ve svém věku natočeno už i několik svých písniček a také nafotila již zmiňované fotografie pro kalendář, účinkuje v TV Stars a jejím přáním je vystupovat v muzikálu.

Soutěž Česko zpívá se koná každý rok v Trutnově. "Do letošního osmého ročníku se přihlásil rekordní počet 451 soutěžících a porota tak měla nelehký úkol vybrat ty nejlepší. Jsem moc ráda, že to mám za sebou," dodala pořadatelka, maminka Kamily Nývltové, Iveta Nývltová.

Výsledky soutěže.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)