Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Nelly Řehořová zpívala na adventním koncertě duet s Marianem Vojtkem
banner

Nelly Řehořová zpívala na adventním koncertě duet s Marianem Vojtkem

René Herzán

Čtvrtek, 14. prosince 2017

Nelly Řehořová zpívala na adventním koncertě duet s Marianem Vojtkem

Při příležitosti adventních koncertů v Broumově, Polici nad Metují, Hronově a v městech na Náchodsku, které každoročně pořádá charitativní guru David Novotný, vystoupila celá řada známých pěveckých osobností. Letos to byli Marian Vojtko, Hanka Křížková, Standa Hložek, Ivana Jirešová, Jitka Zelenková a mnoho dalších.

Dostávají, ale příležitost i ti mladší a právě jednou z nich byla i šestnáctiletá Nelly Řehořová z Police nad Metují. Ta má za sebou několik duetů, například s Terezou Kostkovou k filmu Strašidla píseň Láska patří i ke strašidlům, nebo s Michalem Hrůzou k filmu Špunti na vodě nazpívala titulní písničku Sázava. Naživo zpívá na představeních pro školy Trapas nepřežiju s Pavlem Caltou jeho hit Propojeni a nyní si troufla na duet s muzikálovou hvězdou Marianem Vojtkem či Míšou Noskovou.

"David Novotný mě zve každý rok a já tyhle koncerty miluju, mají krásnou vánoční atmosféru. Chtěla jsem ale tentokrát přijít s něčím novým a taky překvapit babičku s dědou, kteří o tom nevěděli a úplně je to dojalo. Oslovila jsem Mariana a on byl pro. Skoro všechny písničky z muzikálu už znám nazpaměť a tahle patří k mým nejoblíbenějším," dodává Nelly, hvězda muzikálu Muž se železnou maskou.

"Šel jsem do toho rád, myslím, že to byl skvělý nápad, vždyť spolu účinkujeme v jednom muzikálu a navíc spolu točíme taková ta zábavná videa na Instagram, Nelly mě teda spíš zaučuje. Z jejího výkonu jsem byl ale opravdu nadšený, zpívá na svůj věk velmi vyzrále a zkušeně, má krásný hlas. Duet Jediná lásko má totiž zpívám s Helenou Vondráčkovou, tak jsem byl zvědavý, jak to Nelly zvládne," uzavírá Marian Vojtko.

Nelly se dostalo na konci koncertu velkého překvapení a to doslova, protože dostala od pořadatele za dlouhodobou spolupráci obrovského bílého medvěda. "Byla jsem opravdu z toho zaskočená, protože jsem to vůbec nečekala. Je to můj první vánoční dárek a ještě navíc takhle nádherný. Plyšáky od malička zbožňuju a už je skoro nemám ani kam dávat," dojatě přiznává Nelly. Ta si při dalším koncertu střihla duet i s Míšou Noskovou a to Haleluja. "Byl to spontánní nápad a moc dobře se mi zpívalo s Nelly," dodala Míša Nosková, která prozradila, že letošní Vánoce jsou pro ni velmi hektické. "Každý den zpívám a na dárky pro Elišku a manžela nemám vůbec čas," dodala Míša.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)