Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Než vypukne benefiční večer Police Symphony Orchestra
banner

Než vypukne benefiční večer Police Symphony Orchestra

ZA PSO FLÉTNISTKA PETRA ŠOTOLOVÁ

Neděle, 3. června 2018

Než vypukne benefiční večer Police Symphony Orchestra

Jak čas plyne, panta rhei, tak věříme, že nám hvězdy budou přát a 31. srpna ve 20 hodin společně zažijeme ten nejvýpravnější večer ze všech dosavadních benefičních večerů! Chtěli bychom, aby tomu sama louka u Klučanky s důvěrou přihlížela - a ještě víc si přejeme, abyste vy všichni přišli! Po roce totiž zase společně můžeme pomoci dobré věci - Nadačnímu fondu Hospital Broumov. Celkový výtěžek z dobrovolného vstupu letos poputuje na nákup čističek vzduchu pro celé oddělení Lůžka následné péče. Pojďme co nejvíce osvěžit vzduch těm, kteří se potřebují zhluboka nadechnout.

PANTA RHEI ~ Když Klučanka přihlíží... krásný svah, louka za Policí nad Metují, která bude ten večer naslouchat příběhům všedních dnů i historických událostí, které v nás všech po generace žijí. Hudba PSO doprovodí zpěv nejen Jana Sklenáře, ale podpoří i fascinující taneční umění členů baletu Národního divadla a Cyr wheel akrobatů. Chcete-li přidat ruku k dílu, napište nám na dobrovolniciPSO@gmail.com .

Potřebujeme dobrých 100 párů šikovných rukou, které nám na místě pomohou s logistikou, technikou a organizací jako takovou. Sledujte také bedlivě letní výlepové plochy, noviny, weby a infocentra - k louce u Klučanky vás 31. srpna dopraví jedině kyvadlová autobusová doprava. Řekneme vám, kde parkovat, tak přijeďte včas, přijďte pěšky nebo šlápněte do pedálů svých kol.

Že jste 31. srpna ještě u móře na dovolené? Tak to s námi zajeďte roztočit 9. června na trutnovský Pivofest anebo 16. června na festival Smetanova Litomyšl! Abychom se nenudili, tak v rámci oslav 100. výročí vzniku samostatného Československého státu spojíme síly se Symfonickým orchestrem Sokola Brno I. a řekneme si 3. července své "Nazdar!" při Sokol Gala na XVI. všesokolském sletu v O2 aréně!

Grafika Martin Král

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)