Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Ohlédnutí za Adventním koncertem žáků broumovské umělecké školy
banner

Ohlédnutí za Adventním koncertem žáků broumovské umělecké školy

RENÉ HERZÁN

Pátek, 20. prosince 2013

Ohlédnutí za Adventním koncertem žáků broumovské umělecké školy

V úterý se v Městském divadle v Broumově konal komorněji laděný Adventní koncert žáků Základní umělecké školy Broumov. V programu zazněly tóny různých nástrojů a zpěv v melodiích světoznámých skladatelů různých hudebních období.

"Kdo v divadle byl, musí mi dát za pravdu, jak moc dobře si ta naše broumovská ZUŠka dobře vede. Ještě teď mi v uších Antonio Vivaldi krásně zní a koncert fičel skvěle a bez zaváhání, podporován nejmladšími moderátory z literárně dramatického kroužku, který na škole působí. Snad aspoň z fotek vám vdechneme skvělou atmosféru naplněného divadla, které si na konec, před sfouknutím čtyř svíček na adventním věnci se sborem zazpívalo. Ať se vám takhle daří i dále, děláte čest našemu městu. Palce držíme jak žákům, tak učitelům," nadšeně komentoval vystoupení žáků Základní umělecké školy v Broumově Tomáš Cirkl.

Foto Tomáš Cirkl a Petr Staněk

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)