Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Paralet, Ryba Badys, Špinavý záda, Pal vocuď. Tyto a další songy zazpívá v Edenu Hudba Praha band
banner

Paralet, Ryba Badys, Špinavý záda, Pal vocuď. Tyto a další songy zazpívá v Edenu Hudba Praha band

René Herzán

Úterý, 14. listopadu 2017

Paralet, Ryba Badys, Špinavý záda, Pal vocuď. Tyto a další songy zazpívá v Edenu Hudba Praha band

V sobotu 18. listopadu od 20 hodin vystoupí v undergroundovém klubu Eden v Broumově Hudba Praha band. Kapela, která navazuje na Hudbu Praha či legendární Jasnou páku.

Charakteristický souzvuk kytar bratří Zatloukalů, zakládajících členů skupin Jasná Páka a Hudba Praha, a rytmika, bubeník Ludvík "Eman" Kandl s basovým kytaristou Jirkou Jelínkem, jsou zárukou původního soundu kapely. Zpěvák Zdeněk Hnyk, jehož hlas můžete znát z vysílání pražského Radia 1, vokalistka Jarmila "Jamajka" Koblicová, která byla rovněž dlouholetou oporou Hudby Praha, a Lucie Jandová spolu se saxofonistou Jakubem Doudou sestavu skvěle doplňují.

Aktuální turné se jmenuje Tak spolu jdem... Skupina hraje léty prověřené hity jako Paralet, Ryba Badys, Špinavý záda, Pal vocuď, Cizej chlap, Holka Tonka, To tak, Marihuana, Máma táta, Můry, Lunapark, Zákon o zachování energie...

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)