Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Pátý koncert festivalu Za poklady Broumovska patřil mladým hudebníkům
banner

Pátý koncert festivalu Za poklady Broumovska patřil mladým hudebníkům

Kateřina Ostradecká

Pondělí, 31. července 2017

Pátý koncert festivalu Za poklady Broumovska patřil mladým hudebníkům

Mladí talentovaní hudebníci Matouš Pěruška a Václav Mácha vystoupili v sobotu 29. července na pátém koncertu festivalu Za poklady Broumovska, který rozezněl kostel Nanebevzetí Panny Marie v Polici nad Metují. Na Policko festival zavítal podruhé ve své historii.

Klavírista Václav Mácha, který kvůli nemoci nahradil původně avizovaného Marka Kozáka, a houslista Matouš Pěruška uzavřeli první polovinu letního festivalu klasické hudby sobotním koncertem, při němž představili skladby W. A. Mozarta, F. Poulence, F. Chopina a B. Smetany. Vystoupení si přišlo vyslechnout 334 návštěvníků, kteří do festivalových kasiček přispěli na dobrovolném vstupném částkou 19753 korun.

"Děkujeme za pozvání na festival Za poklady Broumovska. Hrálo se nám v této nezapomenutelné atmosféře absolutně skvěle. Těšíme se brzy na viděnou," uvedl Matouš Pěruška po vystoupení.

Foto Martin Doležal

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)