Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Po 34 letech na Střelnici v Broumově vystoupil Ivan Mládek
banner

Po 34 letech na Střelnici v Broumově vystoupil Ivan Mládek

Petr Cirkl

Středa, 14. února 2018

Po 34 letech na Střelnici v Broumově vystoupil Ivan Mládek

V úterý 13. února se na sále Střelnice v Broumově uskutečnil koncert Ivana Mládka. Téměř 200 lidí se přišlo podívat na tento koncert a poslechnout si skladby jednoho z nejúspěšnějších zpěváků České i bývalé Československé republiky.

Ivan Mládek se svou kapelou Banjo Band a svými sólisty – Lenkou Šindelářovou, Lenkou Plačkovou, Libunou, Janem Mrázkem, Vítězslavem Mrázkem a Zdeňkem Kalhousem si zcela podmanili publikum. Mohli jsme slyšet největší hity jeho skupiny a vtipné vyprávění členů seskupení. Přes hodinu a půl se jim dařilo výborně bavit ty, kteří na jejich koncert přišli.

Přestože Ivan Mládek po skončení pospíchal zpět do Prahy, poskytl krátký rozhovor: Pane Mládku, setkáváte se s našimi občany po mnoha letech. Váš poslední koncert zde na sále Střelnice byl v roce 1984. Pamatujete si na tento koncert? Jsem moc rád, že se váš koncert zopakoval po mnoha letech. Jaký jste měl pocit z dnešního koncertu? "Matně si vzpomínám na to představení. To byl vlastně začátek naší menší party, již bez Gerendáše a Pešáka, a vzpomínám si, že to bylo pěkné představení. Lidé, kteří sem dnes přišli, byli výborní. Myslím si, že zase rádi do Broumova přijedeme."

Poděkování za pěkný večer patří Městu Broumov - org. složce Kultura a infocentrum a všem, kteří se na uskutečnění koncertu podíleli. Kdo přišel, nelitoval.

Foto Jan Záliš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)