Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Pod pokličku s PSO
banner

Pod pokličku s PSO

PSO

Středa, 1. května 2019

Pod pokličku s PSO

To to utíká! Je již květen, hudby čas, a od novoročních koncertů v Hronově se toho mnoho událo.

Poprvé za historii našeho orchestru jsme koncertovali v Brně, a to pro organizaci Na Počátku, která se stará o maminky s dětmi či těhotné ženy v nouzi. Společnými silami se podařilo vybrat přes 135 tisíc korun na provoz této organizace a my moc děkujeme, že jsme mohli být u toho. Také jsme po dvou letech opět zavítali do trutnovského UFFa, kde jsme se těšili z dlouhého potlesku vyprodaného sálu - děkujeme za něj!

A teď k organizačním záležitostem dalších měsíců. Jak se říká, změna je život a my v itineráři máme změny hned dvě. V sobotu 25. května zavítáme opět k sousedům do Vambeřic - tady se nic nemění. Od 16:30 hodin se na Vás těší PSO, Džouí, Věrka, Honza a plno muziky. Další den, tedy 26. května, jsme měli slavnostně otevírat nový kulturní sál v Solnici společně se zpěvačkou Dashou a dirigentem Martinem Kumžákem. Bohužel se rekonstrukce trochu protáhla a koncert se uskuteční v neděli 8. září. Další změna též nastala v Litomyšli a náš koncert se přesouvá z 15. června na 6. července. To snad pro letošní rok je ze změn vše.

Máme pro Vás ale ještě jednu informaci. Možná jste již zaslechli, že na přelomu června a července něco chystáme a na náš region taky nezapomeneme, jen to ještě chvíli necháme pod pokličkou! Prozradíme však pár základních informací: teplo, vlak, hudba, klobouk, dobro, hodně kilometrů, sluneční krém, unplug, stany, rock, spacák... Tak nás bedlivě sledujte, ať Vám nic neunikne. A my se v červnu zase ozveme - snad již bez pokličky!

Foto archiv PSO

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)