Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Police Symphony Orchestra nabralo na váze
banner

Police Symphony Orchestra nabralo na váze

ZA PSO PETRA ŠOTOLOVÁ, FLÉTNISTKA

Čtvrtek, 2. listopadu 2017

Police Symphony Orchestra nabralo na váze

Vítr, déšť. Pomalu, ale jistě je tu zima. Dostatek dřeva a papír na zátop je základ. A tak si i PSO udělalo zásoby. Abyste rozuměli - rosteme, zvětšujeme se, přibíráme na váze. Je nám přece pouhých 7 let. S růstem ovšem přicházejí i nesnáze. Jako ostatně i v běžném životě nesymfonika s nadváhou. Málo kam se teď s PSO vejdeme, spotřebujeme všeho víc, a foťák nás v celku zabere jen z dálky.

Ještě horší je, že už nám ruplo ve švech i naše milované Kolárovo "sako" - rozumějte divadlo. Ano, bohužel, Kolárovo divadlo je nám už malé. Potřebujeme totiž minimálně jedenáct metrů v průramcích a devět metrů kolem pasu. Jde to s námi z kopce. A tak nejspíš budeme muset zajet v lednu 2018 k sousedům do Hronova, a tradiční novoroční koncert si 13. ledna uspořádat u Jirásků. Police ale nepřijde zkrátka! 64 PSOhlavců už objednalo počasí a plánuje akci na domácí polické půdě.

Do té doby bude mnoho příležitostí, kde PSO spatřit v akci. Vyzveme vás k tanci na našem druhém plese, který se bude konat 17. února 2018 v divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě. Zahrajeme také v Pardubicích, Jičíně, Trutnově, polských Vambeřicích, v Praze i u Brna. Kdy, kde, v kolik? Sledujte facebook, web a instastory! Nejste online? Nezoufejte! Plakát, článek vyhledejte.

A pro ty z vás, kteří čtou naše články až do konce, tu máme bonus! HLEDÁ SE TRUMPETOVÉ ESO! Znáte nějakého, doporučíte, anebo snad jednoho takového máte doma? Je-li na hudební scéně takový hráč na trumpetu, který by rád přidal pár kil do už tak obřího ansámblu jako je PSO, sem s ním! Vyndejte eso z rukávu a doporučte nám trumpeťáka! ODMĚNA VÁS NEMINE. Návrhy hrňte na policesymphonyorchestra@gmail.com.

Foto z koncertu v Náchodě Martin Kábrt

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)