Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Police Symphony Orchestra naskakuje zpět do narozeninové desáté sezóny
banner

Police Symphony Orchestra naskakuje zpět do narozeninové desáté sezóny

za PSO flétnistka Elena

Úterý, 18. srpna 2020

Police Symphony Orchestra naskakuje zpět do narozeninové desáté sezóny

Spusťte fanfáry! S Police Symphony Orchestra naskakujeme zpět do narozeninové desáté sezóny, a co by to bylo za roční oslavu bez setkání s přáteli a sousedy ve svém domovském městě? Proto jsme si pro Vás a nás přichystali koncert v naší Polici nad Metují.

Sousedská (tak se akce jmenuje) oživí 6. září 2020 Masarykovo náměstí v Polici nad Metují. Začínáme v 18 hodin, kdy večer zahájí svým vystoupením IBY POP, multižánrový hudebník s kytarou. My Vám posléze zahrajeme nejen nový repertoár, ale i časem ověřené pecky, které jsme připravili pod taktovkou Joela Hány. Vezměte babičky, dědy, maminky, tatínky, nebo kamarády, popadněte piknikové koše třeba s buchtou nebo dobrou večeří a přijďte si užít nedělní podvečer ve společnosti PSO. Na místě budou zajištěna místa k sezení i stoly ke společnému hodování a pro milovníky chladných moků i stánek s pitím.

Aby každé oko dohlédlo a každé ucho slyšelo, budeme hrát z pódia a celé náměstí tak přetvoříme ve velký amfiteátr.

Po našem koncertu přijde řada na Vás! Pokud máte chuť, vezměte nástroje a nalaďte hlasy, protože po hlavním programu společně usedneme k táboráku a necháme polickým náměstím znít staré dobré trampské hity, prostor bude ale i pro autorské kousky. Nestyďte se ukázat, jaké muzikanty a zpěváky v sousedství máme.

Vstupné dobrovolné poputuje na opravu dalších prostorů kláštera v Polici nad Metují, který byl vždy srdcem regionu a my bychom tak chtěli dlouhodobě pomoci s jeho obnovou. V případě špatného počasí se koncert nekoná. Těšíme se, až si po roce zahrajeme u nás doma a doufáme, že u toho budete s námi!

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)