Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Police Symphony Orchestra ze skal do sportovní haly
banner

Police Symphony Orchestra ze skal do sportovní haly

PSO

Neděle, 1. října 2017

Police Symphony Orchestra ze skal do sportovní haly

Páteční podvečer. Prázdná louka. Skály. Chladno. Pomalu nastupující západ slunce, s nímž se na trávě spolu s prvními kapkami rosy objevují hloučky posluchačů... "Když i skály naslouchají...", tak znělo hlavní motto onoho večera 8. září.

A skutečně, skály naslouchaly, ani nedutaly. Havraním městem v Adršpašských skalách se totiž rozezněly tóny Police Symphony Orchestra a hlasy Kühnova smíšeného sboru s dalšími sólisty – to vše za doprovodu přednesu herce Jana Sklenáře. Znovu se ukázalo, že PSO dělá věci po svém. Srdcem. S poselstvím. Svědky benefice se letos staly přes tři tisíce lidí, kteří svými příspěvky znovu pomohli dobré věci. Celý výtěžek z dobrovolného vstupného činí 166 101 korun a poputuje Nadačnímu fondu Hospital Broumov, konkrétně na koupi rehabilitačního přístroje motodlaha. Za všechny příspěvky upřímně děkujeme!

Nová sezóna začala a my chystáme další koncerty, protože PSO přece nikdy nespí! Díky Vašim finančním příspěvkům jsme se konečně postavili na vlastní nohy a rádi Vám vše předvedeme. "První koncert s novými nástroji" bude pro Vás i pro nás oslavou a ukázkou výsledků loňské kampaně na portálu hithit.cz. Uskuteční se 21. října v Náchodě v hale na Hamrech, ul. Pražská 696 od 19 hodin. Vystoupíme za doprovodu sboru Canto ze Základní umělecké školy Náchod, a k tomu všemu zazpívá i Ondřej Ruml.

Chceme Vám dopřát prvotřídní péči, a tak si vstupenky s místenkou, řadu a sedadlo můžete vybrat, rezervovat i zakoupit buď v informačních centrech nebo na webu www.kupvstupenku.cz, kde koncert najdete pod názvem "PSO s novými nástroji". Vstupenka na ta nejlepší místa stojí 360 korun, a pokud s námi raději z povzdálí tančíte, postačí Vám 200 korun. Pro aktuální informace sledujte náš facebook, web a instagram. Doporučujeme také náš YouTube kanál, který má čerstvě přes milion zhlédnutí - najdete zde většinu skladeb v koncertním podání.

Těšíme se na vás a hudbě zdar!

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)