Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Police Symphony Orchestra žije!
banner

Police Symphony Orchestra žije!

PETRA ŠOTOLOVÁ, PSO

Úterý, 20. prosince 2016

Police Symphony Orchestra žije!

Milý fanoušku a čtenáři. Tečka. Děkujeme, že čteš tyto řádky! Vykřičník. Děkujeme, že chodíš na naše koncerty a rád nás posloucháš. Tečka. Pauza. A nesmírně Ti děkujeme, pokud jsi právě i Ty přidal ruku k dílu a pomohl nám postavit se na vlastní nohy! Vykřičník. Objetí. Úsměv. Radost.

Děkujeme na stotisíckrát vám všem, kteří jste nám prostřednictvím webové kampaně "Potřebujeme jiné nástroje" zakoupili pomyslné střevíce, lodičky a lakýrky. Postavili jste nás na vlastní nohy - vybrali jsme totiž neuvěřitelných 458 490 korun! O takových luxusních botách se nám ani nesnilo a věřte, že se nám v nich bude chodit samo. Vaše finanční příspěvky nám dovolí zakoupit nejen nové nástroje, které tolik potřebujeme, ale budeme si moci dovolit i nové notové stojánky, hromadu notových aranží šitých na míru, a hlavně – jsme tu pro vás a hrajeme dál!

Proto s námi přijďte hned 14. ledna 2017 do Kolárova divadla v Polici nad Metují otevřít náš nový rok plný hudby a zábavy. Rozproudí vás čerstvě vyladěný repertoár filmové, klasické i popové muziky. Po vstupenkách v předprodeji se jen zaprášilo a za tři hodiny byly fuč! Nezoufejte však, koncerty budou DVA! Kdo stihl koupit lístky na původní čas v 17 hodin, přesouvá se na 16 hodin! Díky Vašemu zájmu jsme přidali druhý koncert ve stejný den na 19:30 hodin!

A vidět i slyšet nás můžete ještě 12. února 2017 v Červeném Kostelci nebo 4. března 2017 v Trutnově. Budeme vážně šťastni, přijdete-li nám zatleskat. Veškeré naše hudební počínání, akce a koncerty můžete sledovat na našich webových nebo facebookových stránkách. Připojte se i na náš Instagram nebo YouTube!

Vaše PSO

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)