Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Police Symphony Orchestra zve do nové sezóny
banner

Police Symphony Orchestra zve do nové sezóny

PETRA ŠOTOLOVÁ, PSO

Pátek, 16. září 2016

Police Symphony Orchestra zve do nové sezóny

Máme za sebou už třetí benefiční koncert pro Nadační fond Hospital Broumov s fantastickým výtěžkem 117 359 korun. Pokud jste se 30. srpna přišli na polické náměstí podívat, věříme, že vás zaujala nejen hudba, ale i umění zpěvu, akrobacie a divadla, které celý večer doprovodilo.

Byli jste zrovna na dovolené? Zveme vás na lehce podzimní koncert, který vás zcela jistě zahřeje na duši, a třeba i na těle, bude-li hlediště zaplněno. Reflektory se rozsvítí, až na podium Divadla Dr. Josefa Čížka v Náchodě vstoupí 1. října v 18 hodin Polický symfonický orchestr. Taktovkou bude rytmu velet dvorní dáma Věra Vlčková, kterou bude střídat nová dirigentská tvář – Joel Hána, student JAMU Brno.

Část večera bude orchestr řídit Martin Kumžák, leader známého Moondance Orchestra doprovázejícího pořad ČT1 StarDance...když hvězdy tančí. Přiveze s sebou i sólistku, která vám svým šarmem a okouzlujícím projevem dodá chuť i do podzimu. Dasha svým neuvěřitelným hlasem zkrášlila tóny orchestru už několikrát. Přijďte, a nenechte si to kouzlo časného podzimu ujít! Předprodej byl zahájen, vstupenky jsou za 180 Kč, 200 Kč a 220 Kč.

Rádi uslyšíme, zda se vám všem naše koncerty libí. Máme web, Facebook, YouTube i email - takže nám určitě napište na policesymphonyorchestra@gmail.com a řekněte, jakou hudbu máte rádi, co se vám na nás líbí, anebo co už raději hrát nemáme. Přízeň a podporu nám také od října budete moci vyjádřit finančním příspěvkem na webu www.hithit.com . Zjistíte, že i my máme 365 starostí a potřebujeme vás k našemu štěstí. Pálí nás nedostatek funkčních stojánků, chybí nám notové řádky a chtěli bychom nové smyčce, žíně a kalafuny. Podpořte svůj orchestr a pošleme vám sladkou odměnu!

Děkujeme za vaši přízeň!

Foto archiv Police Symphony Orchestra

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)