Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Ponořte se do vod českého rocku spolu s Žanet & Thomem
banner

Ponořte se do vod českého rocku spolu s Žanet & Thomem

Michaela Plchová

Čtvrtek, 21. října 2021

Ponořte se do vod českého rocku spolu s Žanet & Thomem

S lákavou hudební nabídkou přichází na pátek 22. 10. hudební klub ArtCafé. V klášterní Kreslírně vystoupí od 19 hodin hudební a partnerské duo Žanet & Thom.

Hudební producent a frontman skupin Imodium a Walkmanz Thom Fröde nevystupuje v Broumově poprvé, zažít jste ho mohli třeba v květnu v Městském divadle. Tentokrát vystoupí společně se svou partnerkou Žanet Vargovou. Ta již dříve zpívala společně s ním a s dalšími hudebníky v kapele Imodium, zároveň zpívala ve skupině Nanosféra. Nyní se vydává na vlastní sólovou dráhu. Na YouTube si můžete poslechnout například její první žlutý a pěkně roztančený singl Mraky. Na pátečním koncertě v Kreslírně by měl zaznít průřez jejich společnou tvorbou i covery některých známých písní.

Koncert dua Žanet & Thom ocení všichni, kdo milují české písničky doprovázené kytarou. Thom Fröde má více poloh – od zamyšleného písničkáře ponořeného hluboko do sebe až po pěkně rozjetého rockera. Zpěvačka Žanet pak svým jemným ženským hlasem dokresluje obě tyto polohy. Celý koncert doprovodí další hudebníci a speciální hosté.

Pořádá Vzdělávací a kulturní centrum Broumov.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)