Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Poslechněte si první letošní online koncert hudebního klubu Artcafé
banner

Poslechněte si první letošní online koncert hudebního klubu Artcafé

Kateřina Ostradecká

Pondělí, 8. února 2021

Poslechněte si první letošní online koncert hudebního klubu Artcafé

Ve středu 10. února v 19 hodin se na internetu rozezní první letošní živý koncert z klášterní Kreslírny. Sledovat ho můžete online, z pohodlí svých obývacích pokojů. Organizátoři ze Vzdělávacího a kulturního centra Broumov pozvali do Kreslírny duo Marek Doubrava a Ondřej Galuška.

"Marek Doubrava, známý ze skupiny Hm..., je multiinstrumentalista, skladatel a písničkář, otec tří synů a zálesák. Skládá hudbu pro film a pro divadlo. Má rád kávu. Ondřej Galuška, známý ze skupiny Eggnoise, je multiinstrumentalista, skladatel a písničkář, otec tří synů a filosof. Skládá hudbu pro film a pro divadlo. Má rád čaj. Marek Doubrava a Ondřej Galuška tvoří občasné duo již od prvních tříd základní školy. Po tak dlouhé době společného vystupování pak není divu, že tam, kde nehrají jako jeden, se alespoň dokonale doplňují. Nenechte si ujít jejich online vystoupení a poslechnout si strhující písně ze života ve společné interpretaci Marka a Ondry," zve na koncert Dana Černotová ze Vzdělávacího a kulturního centra Broumov.

Koncert je možné sledovat online na facebookových profilech Artcafé nebo broumovského kláštera.

Koncert lze podpořit nákupem vstupenek v libovolné výši ZDE.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)