Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Kultura
  • Hudba
  • Předkolo letního festivalu. To budou sobotní miniRockTrencle
banner

Předkolo letního festivalu. To budou sobotní miniRockTrencle

René Herzán

Pondělí, 11. března 2013

Předkolo letního festivalu. To budou sobotní miniRockTrencle

Tak jako v loňském roce se opět uskuteční předkolo letního rockového festivalu RockTrencle Hejtmánkovice. V sobotu v 19:30 hodin začínají v hospůdce U Bůnů miniRockTrencle.

"I pro miniRockTrencle pořadatelé dodržují jistou multižánrovost a tak bude k vidění i k poslechu několik hudebních stylů převážně z tvrděrockových vod. Festival zahájí kapela, pro kterou bude koncert jejich debutem a to téměř na domácí půdě. Jedná se o broumovské Hellmania hrající řízný crossover," zve na festival jeden z pořadatelů Tomáš Šrejber.

Následovat bude jičínská, post rockově instrumentální trojice Abraham, dále punk rocková kapela JO!SKA z České Skalice. Na pódiu se objeví i zahraniční host z polské Olesnice u Wroclawi Entropia, která představí své debutní LP Vesper. Návštěvníci minifestivalu si budou moci na závěr večera zařádit s punk rockovou skupinou Driák z Lánova.

Letošní hudební multižánrový festival RockTrencle Hejtmánkovice má šťastné číslo 13. Již 13. ročník festivalu je plánován na 13. srpna 2013. Pořadatelé pomalu zveřejňují přehled kapel, který můžete vidět na festivalových webových stránkách www.rocktrencle.cz .

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)